Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Kode

Hantverkare i Kode

Det finns totalt 6 hantverkare i Kode där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Kode och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Kode kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Kode eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Kode är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Kode

AL Installation, El Tele Data Larm

Släbo 205

442 96 Kode

Hans Byggservice

Årsnäs 520

442 98 Kode

Kode Kakel & Stensättning

Gråstensvägen 33

442 60 Kode

Kenneths Snickeri

Gråstensvägen 31

442 60 Kode

Eltjänst Kode

Kvartsvägen 7

442 60 Kode


Fler bra hantverkare i Kode

Frölunds Måleri & Byggservice

Onyxvägen 9

442 60 Kode