Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Kärna

Hantverkare i Kärna

Det finns totalt 4 hantverkare i Kärna där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Kärna och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Kärna kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Kärna eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Kärna är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Kärna

Lindberg Larm & Teleteknik

Åkerhög 150

442 71 Kärna

Perssons Byggservice

Snäckliden 26

442 71 Kärna

Wetterlings El & Konstr.

Skårsäng 140

442 70 Kärna

Kärna Rör AB

Staby 160

442 72 Kärna