Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Hedekas

Hantverkare i Hedekas

Det finns totalt 4 hantverkare i Hedekas där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Hedekas och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Hedekas kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Hedekas eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Hedekas är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Hedekas

Ljungbergs Snickeri AB

Hajum 15

455 95 Hedekas

Hedekas El & Vvs AB

Hällekas Väg 1

455 41 Hedekas

Lindhs Måleri

Färgelandavägen 24

455 41 Hedekas

Fisketorps Snickeri

Fisketorp 46

455 96 Hedekas