Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Långsele

Hantverkare i Långsele

Det finns totalt 5 hantverkare i Långsele där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Långsele och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Långsele kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Långsele eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Långsele är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Långsele

Träbiten i Sollefteå

Österforse 511

882 91 Långsele

Lidströms VVS

Näs 229

882 91 Långsele

Bergs Golv AB

Stationsgatan 1

882 30 Långsele

Sehlins Elektriska AB

Stationsgatan 21

882 30 Långsele

Bergvärme i Sollefteå AB

Södra Åbacken 114

882 91 Långsele