Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Holmsund

Hantverkare i Holmsund

Det finns totalt 5 hantverkare i Holmsund där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Holmsund och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Holmsund kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Holmsund eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Holmsund är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Holmsund

Skorstenstjänst

Lövöudden 728

913 33 Holmsund

Holmsunds Rörservice AB

Järnvägsgatan 12

913 35 Holmsund

Gustavsberg Vvs AB

Frejavägen 8

913 32 Holmsund

Golvgaranti i Umeå AB

Holmsundsvägen 9

913 35 Holmsund

Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB

Stenhuggaregatan 15

913 35 Holmsund