Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Boliden

Hantverkare i Boliden

Det finns totalt 4 hantverkare i Boliden där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Boliden och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Boliden kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Boliden eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Boliden är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Boliden

Marklunds Golvslip & Dekorationsmåleri

Nyholm 79

936 91 Boliden

Håkan Burmans Elektriska AB

Norra Parkvägen 3

936 32 Boliden

Rålunds Bygg & Snickeri

Rålund 30

936 93 Boliden

TP Trä och Däck

Nyholm

936 91 Boliden