Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Bjurholm

Hantverkare i Bjurholm

Det finns totalt 4 hantverkare i Bjurholm där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Bjurholm och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Bjurholm kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Bjurholm eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Bjurholm är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Bjurholm

Nygrens El i Bjurholm

Grönalundsvägen 2

916 31 Bjurholm

Bjurholms Snickeri & Trappor, AB

Storgatan 20

916 31 Bjurholm

Västerbottens Murningsteknik och Kakelugnar AB

Garvargatan 11

916 31 Bjurholm

Erlings El

Agnäs 193

916 91 Bjurholm