Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Gimo

Hantverkare i Gimo

Det finns totalt 5 hantverkare i Gimo där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Gimo och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Gimo kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Gimo eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Gimo är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Gimo

Midroc Electro AB

Uppsalavägen 31

747 42 Gimo

Sandviken-Gimo Rör AB

Uppsalavägen 29

747 42 Gimo

Linds Snickerifabriks AB, J

Fabriksgatan 15

747 42 Gimo

Elkedjan ElectroLarsson AB

Uppsalavägen 14

747 42 Gimo

Alundamålarna AB

Coromantvägen 1

747 44 Gimo