Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Stenhamra

Hantverkare i Stenhamra

Det finns totalt 5 hantverkare i Stenhamra där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Stenhamra och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Stenhamra kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Stenhamra eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Stenhamra är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Stenhamra

Färingsö Golv AB

Melbavägen 6

179 63 Stenhamra

Wikmans VVS AB

Vallviksvägen 116

179 61 Stenhamra

Backéus Rör AB

Axvägen 5

179 63 Stenhamra

Snickar Puls AB

Strandvägen 27

179 61 Stenhamra

T Gränd Måleri

Ramunds Backe 4

179 60 Stenhamra