Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Stallarholmen

Hantverkare i Stallarholmen

Det finns totalt 5 hantverkare i Stallarholmen där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Stallarholmen och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Stallarholmen kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Stallarholmen eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Stallarholmen är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Stallarholmen

Medab Rör

Östaviksvägen 4

645 62 Stallarholmen

Lagermans Kylservice AB

Östavägen 19

645 62 Stallarholmen

Stallarhomens El

Mälarvägen 19

645 61 Stallarholmen

All Electric

Tegelugnsvägen 13

645 62 Stallarholmen

Öbergs Rör AB

Husby Ringväg 49

645 97 Stallarholmen