Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Kivik

Hantverkare i Kivik

Det finns totalt 5 hantverkare i Kivik där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Kivik och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Kivik kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Kivik eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Kivik är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Kivik

Bamses Rör

Hjälmaröd Björkdungen

277 32 Kivik

Kaj Persson Byggservice

Alekärrsvägen 22

277 31 Kivik

Lundbergs el i Kivik AB

Esperödsliden 8

277 31 Kivik

Olle Möllers Rör AB

Ravlunda 2924

277 37 Kivik

SF Träproduktion

Eliselundsvägen 43

277 30 Kivik