Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Kisa

Hantverkare i Kisa

Det finns totalt 7 hantverkare i Kisa där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Kisa och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Kisa kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Kisa eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Kisa är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Kisa

JÖ's Mur o Kakelugnsmakeri

Tidersrums-Falla Fallstugan

590 39 Kisa

Roths Snickeri

Industrivägen 5

590 38 Kisa

Karlssons Elektriska AB

Västra Vägen 29

590 37 Kisa

Palménius Tapetserarverkstad Eftr.

Grönedegatan 8

590 37 Kisa

Ternstedt Invent AB

Kalmarvägen 9

590 38 Kisa


Fler bra hantverkare i Kisa

Stridells el AB

Trädgårdslundsvägen 5

590 38 Kisa

Café Columbia

Storgatan 10

590 38 Kisa