Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Horn

Hantverkare i Horn

Det finns totalt 8 hantverkare i Horn där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Horn och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Horn kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Horn eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Horn är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Horn

Björklunds Fasad & Måleri AB

Orrvägen 4

590 42 Horn

Petersons Elservice

Gästgivaregränd 5

590 42 Horn

Borgs Elektriska Horn AB

Gamlebyleden 18

590 42 Horn

Lanfors Snickeri

Blomsfors Bruk Forshaga

590 42 Horn

SG:s Elektriska i Horn AB

Klocklidsvägen 18

590 42 Horn


Fler bra hantverkare i Horn

Expose Interiör AB

Industrigatan 1

590 42 Horn

Ulf Lundberg Snickeri & Bygg

Industrigatan 1

590 42 Horn

L Miltakis Bygg o Måleri

Hycklinge Källsberg 2

590 42 Horn