Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Brokind

Hantverkare i Brokind

Det finns totalt 4 hantverkare i Brokind där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Brokind och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Brokind kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Brokind eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Brokind är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Brokind

Byggresurs Rune Gustafsson

Klinkendalsvägen 11

590 45 Brokind

Kennås Måleri

Unö 24

590 45 Brokind

Kennet Ekströms Bygg AB

Dalen 1

590 45 Brokind

3-Golv

Klinkendalsvägen 9

590 45 Brokind