Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Roknäs

Hantverkare i Roknäs

Det finns totalt 5 hantverkare i Roknäs där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Roknäs och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Roknäs kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Roknäs eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Roknäs är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Roknäs

Pite Eltjänst AB

Svartnäsvägen 76

946 91 Roknäs

Wiklunds Ledstångssnickeri AB

Långnäsvägen 236

946 91 Roknäs

Piteortens Elservice

Färgarevägen 6

946 31 Roknäs

Infjärdens Värme AB

Lillpitevägen 172

946 91 Roknäs

Björkmans Måleri och Mattläggning AB

Gamla Sjulnäsvägen 16D

946 31 Roknäs