Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Pajala

Hantverkare i Pajala

Det finns totalt 5 hantverkare i Pajala där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Pajala och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Pajala kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Pajala eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Pajala är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Pajala

Bygghantverkarna Pajala

Kirunavägen 59

984 31 Pajala

Elkedjan Lundqvist El AB

Kirunavägen 2

984 31 Pajala

Karlssons Rör, Olof

Ruokojärvivägen 13

984 31 Pajala

Snickarbacken Daghem Fritidshem Förskola

Snickargatan 2

984 31 Pajala

Mäkis Rör, Bror

Kardis 182

984 92 Pajala