Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Överkalix

Hantverkare i Överkalix

Det finns totalt 7 hantverkare i Överkalix där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Överkalix och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Överkalix kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Överkalix eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Överkalix är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Överkalix

Anderssons Trähusfabrik AB

Vännäsvägen 126

956 92 Överkalix

Hjelms Måleri

Hällan 26

956 91 Överkalix

Beckmans Måleri

Älvgatan 13

956 31 Överkalix

T. Karlssons Måleri

Boheden 3

956 93 Överkalix

Snickargårdens Hembageri

Östra Stråkan 59

956 92 Överkalix


Fler bra hantverkare i Överkalix

Överkalix Snickeri o. Fastigheter

Södra Grelsbyvägen

956 31 Överkalix

Överkalix Elektriska AB

Vännäsvägen 1

956 32 Överkalix