Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Lagan

Hantverkare i Lagan

Det finns totalt 5 hantverkare i Lagan där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Lagan och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Lagan kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Lagan eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Lagan är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Lagan

Bravida Sverige AB

Västergatan

341 50 Lagan

Lagan Golv HB

Storgatan 8

341 50 Lagan

Pergus Rör, AB

Toftaholm

340 14 Lagan

TL Service AB

Klövaryd Brokull 3

341 52 Lagan

Röinge Sten Entreprenad

Föraretorp

341 52 Lagan