Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Bor

Hantverkare i Bor

Det finns totalt 8 hantverkare i Bor där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Bor och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Bor kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Bor eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Bor är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Bor

Frans B Byggare AB

Ed Ekbacken 5

330 15 Bor

Kjell Arnes Måleri

Ed 2

330 15 Bor

Elajo Elteknik AB

Mjölnarevägen 2

330 15 Bor

Drömminge Rör

Drömminge Prästgård 1

330 15 Bor

Jarls Rörservice

Pinnarekulla 1

330 15 Bor


Fler bra hantverkare i Bor

Jk Elteknik AB

Skaverås

330 15 Bor

Svenssons Rör, Staffan

Gällaryd 2

330 15 Bor

Spjuths Målerifirma Joop Spjuth

Skogsvägen 18

330 15 Bor