Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Lit

Hantverkare i Lit

Det finns totalt 5 hantverkare i Lit där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Lit och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Lit kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Lit eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Lit är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Lit

El & Energiservice

Sörevägen 7

836 31 Lit

Kalles Rör & Fastighetsservice HB

Litsnäset 105

836 92 Lit

Halvarssons Målerifirma, Per

Åsmundgården 135

836 91 Lit

Pr Sundbergs Måleri

Ringsta 120

836 92 Lit

Värmeservice Sven Carlsson

Palleråsen 140

836 91 Lit