Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Ockelbo

Hantverkare i Ockelbo

Det finns totalt 6 hantverkare i Ockelbo där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Ockelbo och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Ockelbo kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Ockelbo eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Ockelbo är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Ockelbo

Elektroroc

Norra Åsgatan 68

816 31 Ockelbo

Sågbackens tapetserarverkstad

Norrbo Sågbacken 66

816 94 Ockelbo

Värme & Rörteknik i Ockelbo AB

Gnupen 18

816 94 Ockelbo

Wallers el & Klimatteknik AB

Sjöängsvägen 19

816 30 Ockelbo

F:a Tomas Eriksson

Samelsvägen 8

816 30 Ockelbo


Fler bra hantverkare i Ockelbo

SNICKAR-BOA HB

Byvägen 62

816 31 Ockelbo