Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Lima

Hantverkare i Lima

Det finns totalt 7 hantverkare i Lima där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Lima och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Lima kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Lima eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Lima är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Lima

Heljes Måleri

Smidesvägen 8

780 64 Lima

Östlings Snickeri

Limedsforsen

780 64 Lima

Lima Elektro Service

Bu

780 64 Lima

Simonssons Rörfirma AB

Skålmo 18B

780 64 Lima

BLM Bygg

Skålmo 21

780 64 Lima


Fler bra hantverkare i Lima

Design Både

Risätra 45

780 64 Lima

Heljes Måleri, Leif

Ytternäs 8

780 64 Lima