Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Långshyttan

Hantverkare i Långshyttan

Det finns totalt 7 hantverkare i Långshyttan där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Långshyttan och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Långshyttan kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Långshyttan eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Långshyttan är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Långshyttan

Industri- och Byggservice i Långshyttan AB

Stationsgatan 7

770 70 Långshyttan

Långsbyn Måleri

Solhemsvägen 14

770 70 Långshyttan

Elinstallatörer AB

Björkallén 10

770 70 Långshyttan

Svensk Dekor & Snickeri AB

Myckelbyvägen 17

770 70 Långshyttan

Berglunds Måleri, Håkan

Solsvedsvägen 15

770 70 Långshyttan


Fler bra hantverkare i Långshyttan

Snösvedens Rörtjänst AB

Storgatan 2

770 70 Långshyttan

Cw's Måleri

Trollstigen 4

770 70 Långshyttan