Hantverkare - Allt beträffande HantverkareHantverkare i Holmsjö

Hantverkare i Holmsjö

Det finns totalt 5 hantverkare i Holmsjö där flera av dessa hantverkare är snickare, rörmokare eller målare och många av hantverksföretagen har mer än en person som är en skicklig hantverksman. Ofta är det besvärligt att hitta en bra hantverkare i Holmsjö och timpriserna kan även skilja sig åt. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig hantverkare är det guld värt. Information, betyg och rekommendation om hantverkarna i Holmsjö kan oftast hittas via nätet.


Då det finns flera hantverkare i Holmsjö eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av hantverkarna eller kolla på internet gällande pris. Om du kontaktar hantverkaren är det bra ifall du kan precisera vad du behöver hjälp med och vilken omfattning det rör sig om. En hel del information och vilka inriktningar och specialiteter hantverkarna har kan du få genom att besöka hemsidor hos hantverksföretag.
Lättast att komma i kontakt med en kunnig i hantverkare i Holmsjö är att välja något av hantverkarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla hantverkare i Holmsjö

Nävragöl El, AB

Ledjavägen 1

370 34 Holmsjö

El-Byrån Ingemar Olsson

Möllekulla

370 34 Holmsjö

Mikael Lindströms Finsnickeri

Långasjö 3

370 34 Holmsjö

Saleboda Måleri

Saleboda 1543

370 34 Holmsjö

Sundbergs Mur & Kakelugnsservice

Staffansbygd

370 34 Holmsjö